Пиърс Морган с нова атака срещу Меган и Хари: И кралицата ми благодари, че ги сложих на място!

Гласувайте за статията

Пиърс Морган с нова атака срещу Меган и Хари

Британският журналист Пиърс Морган заяви, че е получил няколко съобщения от името на кралското семейство, в които някои членове му благодарят, че „се противопоставя“ на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Обръщайки се към водещия на Extra TV – Били Буш, бившият водещ на Good Morning Britain заяви, че кралското семейство се е свързало с него след шокиращото интервю на Меган и Хари с Опра Уинфри.

„ Изпратиха ми няколко съобщения от името на някои членове на кралското семейство“ , каза Морган.

Запитан от Буш дали е получил подкрепа от „горните етажи“, Морган отказа коментар.

„Няма да навлизам в подробности, кой е това. Но това, което бих казал, е, че съм благодарен, че някой говори с мен“, каза бившият тв водещ.

Морган се оттегли като водещ на сутрешния блок Good Morning Britain през март, след като получи поредица от критики за това, че не вярва, че Маркъл е обмисляла самоубийство, наричайки я лъжкиня.

Запитан какво ще каже на херцогинята, Морган каза, че смята да поиска от кралската двойка още едно интервю с него. И ще настоява то да бъде със същата продължителност като интервюто с Опра, за да може да им зададе поне малко „по-трудни въпроси“.

„ Ако толкова мразите кралското семейство, защо държите да запазите кралските си титли?“ Защо Хари и Меган продължават да се наричат херцог и херцогиня на Съсекс? Защо продължавате да правите това, ако не искате просто да спечелите няколко милиона долара? Преструването на жертви е наистина болезнено и трудно“ , каза Морган.

Пиърс Морган с нова атака срещу Меган и Хари сн. You Tube

Пиърс Морган с нова атака срещу Меган и Хари сн. You Tube

След като ръководството, където преди това е работил, е помолено да се извини за коментарите за херцогинята, той отказа и подаде оставка. В крайна сметка Морган намери подкрепа и продължава да се радва на огромна популярност. А сега разкри, че е успял да получи похвала и за критиките срещу Меган и Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар