Дара показа новата си тръпка – синът на Сашо Майонезата! (още подробности)

Дара показа новата си тръпка
0

Дара и синът на Сашо Майонезата в опасна близост!

Поп певицата Дара прави пореден опит за нов мъж в живота си, коментират бдителни фенове на варненката. След раздялата с Папи Ханс, късметът в любовен план отдавна не е на страната на звездата от „Х Фактор“.

Дара
Дара показа новата си тръпка

Лудетината Дарина Йотова все се хваща с партньори, които търсят популярност на нейн гръб или такива, които са със съмнителна ориентация.

Сега новото 20 е синът на прословутия любовник на Елен Колева – Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата, прякор идващ от бизнеса му в хранителната индустрия.

Дара небрежно се появи в сторитата на младока Николаос, който може да няма и 21 години, но се пласира редовно сред популярните муцуни у нас.

Доскоро той се подвизаваше в близкото обкръжение на Ивон Динева – дъщерята на фолк звездата Анелия и бизнесмена Коко Динев. Преди години пък се увърташе около певицата Биляна Лазарова. Сега пък на прицел е Дара, с която са демонстрирали близки отношения и по-рано.

От публикуваното стори става ясно, че именно изпълнителката на Mamacita е иницитаор за афиширането им. „Я, направи една снимка за Инстаграма, няма да се стесняваш. Покажи им как се прави!“, коментира в кратко видео звездата.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.