Бизнесмен здравата опердашил Светослав Иванов пред любимата му! (още подробности) Преглеждания: 2443

Светослав Иванов брал срам пред половинката си
0
Оценете този post

Бизнесмен набил Светослав Иванов пред половинката му!

Водещият на „120 минути“ по Би Ти Ви – Светослав Иванов, е в трепетно очакване на втора рожба, шушука се упорито в медията. Неговата съпруга и колежка Вяра Деянова от известно време насам не ходела на работа в телевизията. А в нюзрума коментират, че очаква второ дете и е решила да скрие бременността си даже от колегите си.

Светослав Иванов
Светослав Иванов брал срам пред половинката си

От няколко месеца красивата брюнетка избягва да позира за снимки в социалните мрежи. През лятото Вяра се появи на церемония за раздаване на журналистически награди видимо наедряла. Макар да се бе опитала да скрие коремчето си и натрупаните килограми под разкроена черна рокля, промените във фигурата й не останаха незабелязани.

Вяра и Светослав Иванов имат 7-годишна щерка Йоанна. Момиченцето носи името на Свети Йоан Рилски, тъй като дойде на бял свят на 19 октомври – денят, в който се почита светеца. Телевизионното семейство решило, че хлапето е дошло с името си и е редно да носи неговото име.

Любовната им история започнала доста преди появата на Йоанна. Те се запознали и влюбили още през 2004 г., докато били студенти в Софийския университет.

Съдбата обаче ги срещнала преди 15 години, но не на студентската скамейка, а в радио, където Иванов тъкмо бил започнал работа. Вяра, която е родом от Самоков, пристигнала да кара студентския си стаж от факултета по Славянски филологии.

Той веднага я херасал и започнал да я ухажва. „Стори ми се много отворена, веднага ми направи впечатление. Нейната красота и поведение ме плениха от първия миг“, споделял е за първата им среща водещият.

Първата им любовна среща обаче била чак след 6 месеца. Светльо я завел на театър. Гледали „Хъшове“ в Народния театър, а Вяра се претърколила по стълбите и буквално паднала в краката му.

37-годишният специалист по Близкия Изток обаче се е бил за сърцето на Вяра не само в преносен смисъл. Драмата имала давност повече от десетилетие. Светльо все още плахо ухажвал Вяра, а по същото време зеленооката красавица имала и друг мераклия за вниманието й.

Напористият й ухажор бил мастит бизнесмен от Ардино на име Джунейт, едър търговец от турски произход, с когото репортерката се запознала на форум на тютюнопроизводителите в Момчилград. Баровецът бил изключително настоятелен и всеки уикенд палел огромния си мерцедес, за да преследва Деянова в София.

Прохождащият в професията Светльо подарявал скромни букети, а заможният Джунейт мъкнел цели кошници с бели и червени рози, за да впечатли репортерката. Вяра нямала особен интерес към домогванията на бизнесмена. Но искала да държи младия си колега Светльо на тръни и не му отказвала категорично на срещите, пише сайтът Ретро.

Един пролетен следобед бъдещата звезда на Би Ти Ви изчакал любимата си след работа до сградата на радиото с надеждата да я заведе на разходка в близкия парк „Заимов“. Точно в този момент Джунейт паркирал мощното си возило пред входа и поискал въпросът да бъде решен веднъж завинаги.

Иванов подходил интелигентно и решил да затапи бизнесмена с ирония. Онзи обаче не му мислил дълго и с мощен тупаник го проснал на тротоара, като направил очилата му на сол. Вяра веднага се хвърлила да брани избраника си, а охраната на радиото разкарала побойника. Именно трите часа, които прекарали заедно пред спешния кабинет в „Пирогов“ след инцидента, се оказали решаващи за връзката им.

След като завършили университета и Светослав започнал работа в Би Ти Ви, той събрал смелост да й предложи брак. Макар че по онова време заплатата му не била висока, Светльо успял да задели някой лев за романтично пътешествие до Рим, където се венчали. Бъдещият младоженец не искал да вижда предварително булката, тръгнал за сватбата с метрото и закъснял за ритуала заради натоварения трафик.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.