Рамзан Кадиров в таен брак с бивша миска (Вижте кои двете му богати съпруги – Снимки)

Гласувайте за статията

Официалната и тайната съпруга на лидерът на Чеченската република с имоти за стотици милиони рубли

44-годишния Рамзан Кадиров бе уличен от изданието „Проект”,  че има две съпруги.

Разследването твърди, че Кадиров, освен 42-годишната официална съпруга Медни, с която е имал светски брак, има и втора съпруга – Фатима Хазуева (мюсюлманските закони позволяват полигамията, но тъй като е забранена в руския Федерацията, Кадиров и Хазуева вероятно са провели ислямска церемония по брака), с която се е срещнал на конкурс за красота в Чечения през 2006 г.

На състезанието 15-годишната Фатима заема второ място, а малко след това, според „Проект“, тя се омъжи за главата на Чечения. Информацията за брака им беше потвърдена от известния чеченски блогър Тумсо Абдурахманов, който общуваше тясно с брата на Хазуева, и нейните съселяните

Втората съпруга на Кадиров – Фатима Хазуева

Според вестника втората съпруга на Кадиров притежава луксозни недвижими имоти в Грозни и в Москва. По-специално, в чеченската столица тя има луксозен дворец, разположен точно срещу резиденцията на Кадиров.

В същото време Фатима официално се води  служител в администрацията на Чечения, където получава заплата от 100 хиляди рубли. Няколко елитни апартамента на обща стойност от няколкостотин милиона рубли са регистрирани в руската столица на Фатима.

Официалната съпруга на Кадиров Медни, с която отглежда 14 деца, също притежава апартаменти в Москва.

Това обаче не е всичко. Според разследването Медни има фалшива самоличност – Медни Мусаева, на която са регистрирани няколко други недвижими имоти.

Официалната съпруга Медни Мусаева
Снимки: Проект

Както установи „Проектът“, Мусаева и Кадирова са едно и също лице, притежаващо документи с двете имена. Така се оказва, че съпругата на главата на Чечения има две официални личности – Кадирова, която притежава само един апартамент на Мосфилмовская, и Мусаева, чийто списък на имоти е много по-дълъг, и цялото това имущество не е отразено никъде – отбелязва изданието. Самият Рамзан Кадиров никога не е говорил за втората си съпруга, но има  положително отношения за многоженството, предават от spletnik.ru.
 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар