Хороскоп за 8 април – четвъртък, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Денят се очертава успешен. Подходящ е както за самостоятелни действия, така и за начало на сътрудничество. Лесно правите полезните връзки и отлично се разбирате с различни хора. Желателно е сериозно да се отнасяте към всякакви, даже и незначителни задачи – така ще се ориентирате в заплетените ситуации.

ТЕЛЕЦ

Днес ще имате възможност да укрепите старите делови връзки и да започнете нови. Естественото ви обаяние, непринуденост и откритост ще ви помагат да направите благоприятно впечатление. Близки хора ще имат нужда от вашата помощ. Подкрепете ги.

БЛИЗНАЦИ

Днес позитивното преобладава. Ще успеете да решите доста сложни въпроси. Появяват се и нови задачи и вие се чувствате почти незаменими. Това може да ви изиграе лоша шега – не се главозамайвайте. Вниманието към детайлите и умението ви да постигате резултати ви помагат да завоювате уважението на околните.

РАК

Денят ще мине добре, ако се съсредоточите върху работата и не преживявате много дребните недоразумения. Емоциите и тревогите оставете на заден план. Ще се наложи да работите малко повече от обичайното, но и резултатите, които ще постигнете, ще се окажат далеч по-добри, отколкото сте предполагали.

ЛЪВ

Ако искате да постигнете нещо днес, ще се наложи да положите доста усилия. Важно е правилно да прецените своите възможности и да не се захващате със сложни и мащабни проекти, с които едва ли ще се справите сами. Потърсете помощници. Екипната работа ще доведе до по-добри резултати.

ДЕВА

Бъдете внимателни, обръщайте внимание и на най-дребните детайли. Ако взимате решенията без бързане и се вслушвате в съветите на знаещи и опитни хора, ще успеете да избегнете сериозните проблеми. Очаквайте приятни изненади. Ще срещнете хора, с които отдавна не сте виждали.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар