Поли Генова спаси дете от…

Гласувайте за статията

Зрителите са във възторг

Поли Генова предизвика редица вълнения, след като успя да спаси дете.

Тази емоция изпитаха зрителите пред малкия екран, след като в една от сериите на хитовата медицинска поредица на Нова тв „Откраднат живот“, тя сътвори истинско чудо.

Поли Генова

Зрителите са във възторг

Поп певицата Поли Генова, която в момента гледаме в „Като две капки вода“, накара дете, изпаднало в будна кома, да се събуди. Това се случи като му изпя един от емблематичните си хитове „На инат“.

И въпреки че изпълнителката постига това само на филм, феновете на сериала не пропуснаха да я засипят с комплименти. Те отбелязват, че тя е влязла изключително реалистично в ролята на… самата себе си, за да помогне на малката героиня в епизода.

В „Капките“ обаче изтегли късата клечка

Припомняме, че един от лайфовете на „Капките“ мина под знака на сериозен гаф, който за малко не провали един от участниците. Късата клечка този път изтегли Поли.

Гласовитата певица трябваше да влезе в образа на Влади Ампов – Графа и заедно с Орлин Павлов и Любо Киров да изпълни триото им „Приятели завинаги“. Макар визуално гримьорите да бяха докарали Поли до своя колега, гласово тя не успя да се доближи до Графа. А един сериозен гаф я спъна още на старта на изпълнението й, което се отрази на цялостното й поведение след това.

Микрофонът на Поли така и не тръгна. Така тя изтърва първите фрази на текста, докато на помощ не се притече Орлин Павлов, за да й подаде своя музикален инструмент. Пролича си, че техническият гаф доста притесни певицата и тя не успя да се събере на сцената и да прикрие притеснението.

Все пак не може да не отбележим, че беше усвоила едни от най-специфичните движения и мимики на Графа, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар