Ето какво реши Слави Трифонов за телевизията си

Гласувайте за статията

Слави Трифонов взе решение за телевизията си след влизането ми в парламента

Слави Трифонов е категоричен, че собствената му телевизия 7/ ТВ ще продължи дейността си. Шоуто му също няма да бъде свалено от ефир, научи HotArena.

Шоуменът и бъдещ политик ще продължи да се изявява като водещ.  От време на време ще го замества Иво Сиромахов.

Останалите предавания в 7/8 ТВ също ще продължат с излъчванията си. Промяна няма да има, дори сценаристите да станат депутати, което според хора от екипа на Дългия е почти изключено, поне на този етап.

Въпреки високия резултат на изборите, на текстописците при Слави никак не им се ще да става депутат и има вероятност да се откажат от това си право. Усилено се обсъжда и вероятността да се явят на нови избори.

„Моето предаване ще продължи да се върви. За друго не знам. Освен това аз не членувам в партията и не мога да ви дам повече подробности“, разкрива пред „България Днес“ Иван Кулеков.

Ванката също ще продължи да си води „времето“.

На въпрос дали ще стане министър на социалното развитие, симпатягата отговори: „Какъв министър ще съм аз? А и това в момента не ме вълнува. Хайде да спрем до тук с точно тези въпроси“, коментира ситуацията реквизиторът на Слави.

Запознати разкриват, че Дългия също не е много сигурен в желанието си да стане депутат.

Според тях той е почти готов да се откаже от място си в бъдещия парламент. Дългия бил убеден, че ще е по-полезен на хората с предаванията си в телевизията.

Приближени до него разкриват, че той вече е взел своето решение – ще върне мандата и ще поиска предсрочни избори, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар