Шехерезада роди преди година, сега чака ново бебе (Бергюзар Корел скрепява брака си с трето дете)

Гласувайте за статията

Бергюзар Корел и Халит Ергенч са в очакване на трето дете

Шехерезада и Онур ще имат трето дете. Новината е публикувана от турската актриса Бергюзар Корел в нейния профил в Instagram.

Благата вест дойде в средата на снимките на нов проект, първият след тригодишна пауза, поради което тя отново трябва да прекъсне кариерата си и да съкрати ангажимента си в новия сериал.

Актрисата обяви третата си бременност в социалната мрежа
Снимка: Инстаграм

– След като не бях на малкия екран в продължение на три години, по време на няколкомесечна подготовка за ролята в сериала „Кнали Яй“, разбрах, че съм бременна. Въпреки че бременността не ми попречи да продължа проекта, все пак трябваше да отложим снимките поради физически промени, които не бяха подходящи ролята ми. Не ми е лесно да се сбогувам със сериала, който направих с велики хора. Искам да благодаря на всички мои колеги, от които научих много и с които преминах през прекрасния процес на създаване на този проект. Пожелавам пътищата ни да се пресекат отново един ден – написа известната актриса и след това благодари за първите поздравления:

– От момента, в който обявих, че съм бременна, не можех да отговоря на всички съобщения. Много ме зарадвахте, много ви благодаря. Нека Всемогъщият Господ ви даде много здраве и щастие. „Благодаря ви, че съществувате“, написа тя.

Впрочем за Бергюузар или по-известна с ролята на Шехерезада и Халит, като Онур, бе писано, че ще се развеждат, но с тази новина доказаха обратното, предават от skopje24.mk.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар