Евгения Джаферович разкри истината за затворения клепач и лицето си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Евгения Джаферович разкри истината за лицето си!

Въпреки, че мина повече от седмица, Евгения Джаферович отговори на въпросителната какво се случва с лицето й и по специално залепения клепач, който учуди зрителите при една от последните й телевизионни изяви.

Евгения Джаферович

Евгения Джаферович сподели за проблема си открито

Сред преположенията тогава беше, че тя има усложнения след пластична операция или просто алергична реакция от грим, но истината се оказа съвсем друга.

Съпругата на бившия футболист и кадър на „Вип Брадър“ Ваня Джаферович припомни, че още в далечната 2012 година е развила пареза на лицето в следствие на грим, който си направила по време на бременността.

След раждането на второто си дете тя получила пареза на лицевия нерв. Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и въпреки че навреме предприела лечение, състоянието й не се подобрявало. Заради минусови температури получила парализата на Бел, причината за която най-често е настинка.

За да не се скове лицето й завинаги, се подложила на спешно секцио при раждането на по-малката си дъщеря Леа. Лекарите извадили бебето с двойно усукана пъпна връв. Леа била спасена, но лечението на Жени продължавало до ден-днешен.

Това е причината тя да говори по-бавно, а лявата част на лицето й да е изкривена. За проблема си тя отговори в няколко публикации в Инстаграм, за да припомни случая.

„Повече от половин година, за да заспя си залепвах лепенка на лявото око. Защото не се затваряше. След всичко, което преживях тогава, то сега се затваря самичко. Дори когато пия вода“, обясни Жени.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар