Баровец: Криско и Цвети в палат за един милион! (виж тук)

Гласувайте за статията

Криско се обзаведе с палат за един милион!

В нова къща за един милион лева щастливо си живурка Криско. От миналата година рапърът обитава луксозен имот в затворен комплекс, който се намира в непосредствена близост до монумента „Камбаните“.

Криско

Криско с палат за един милион лева

Там семейството разполага с всички възможни екстри, като всички собственици оставят къщите и колите са отключени, защото има желязна 24 часова охрана и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари там.

Втората бременност на Цвети е основна причина иначе пословично стиснатият габровец да развърже кесията за просторна къща в спокоен район.

Имотите в комплекса разполагат с минимум три спални и няколко бани, собствено дворно пространство и малък паркинг, на който могат да бъдат паркирани три коли.

Другият голям плюс е, че бременната Цвети Петрова и рапърът не се занимавали с обзавеждането на къщата и не си тровили нервите с майстори, защото я купили напълно обзаведена.

По всяка вероятност на Цвети й е отнело доста време докато убеди мъжа си, че с две малки деца имат нужда от повече пространство и спокойствие, каквото предлага всеки затворен комплекс, писа „Галерия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар