Честито: Газовият шеф Сашо Дончев с трето внуче! (още подробности)

Гласувайте за статията

Сашо Дончев чака трето внуче!

Бизнесменът Сашо Дончев чака трето внуче. Голямата радост за поредното бебе във фамилията донесе по-малкият син на Дончев – Георги. Майката е известната манекенка Ава Крондева.

Сашо Дончев

Сашо Дончев ще става дядо за трети път

Двамата се запознали в мол, а любовта им пламнала от пръв поглед. Това се случва преди повече от пет години, а двамата вече имат дъщеря, която се роди през 2016 година. Момиченцето носи името на жената на Сашо Дончев – Ева.

Ава е от турското малцинство и все още живее на семейни начала с Георги. Хубавицата е носена на ръце от свекъра и свекървата, които я обгрижват с голямо внимание – пращат й подаръци, грижат се за здравето й.

От сега е ясно, че ВИП родилката ще бъде обслужвана от най-елитните акушери и гинеколози, щом настъпи моментът на раждането.

Ава Крондева е родена в Якоруда. Прякорът й е Помакинчето. Преди време тя печели титлата Мис Благоевград. Сашо Дончев има и по-голямо внуче – Александър, от по-големия му син Даниел. И той живее без брачен подпис с хубава жена.

Междувременно стана ясно, че самият бизнесмен се е преборил с коронавирус. Болестта не е минала леко, но не се е стигало до болница, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар