Ето коя е жената до Слави Трифонов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Борисов го призова да поеме отговорност

За никого не е тайна, че шоуменът с политически амбиции Слави Трифонов не обича да изважда на показ личния си живот.

Той е повече от предпазлив, когато се повдигне тази тема.

54-годишният Слави Трифонов, който успя да влезе с гръм и трясък в политиката, ревностно пази приятелките си. Той рядко се появява с тях на публични места, пише Iwoman.bg.

Слави Трифонов

Двамата се запознават в столичен фитнес

В момента известният водещ има връзка с Мартина Джорджевич. Дамата е с 25 години по-млада от него.
Говори се, че Дългият и блондинката са заедно от 5 години. Мълвата носи, че тя живее при него в луксозния му дом в близост до София.

Слави ТрифоновДвамата се запознават в столичен фитнес, където тя работела по онова време. След като стават двойка, Мартина напуска работа.
Очевидно блондинката е успяла да спечели сърцето и доверието му, тъй като Слави Трифонов вече я е запознал със семейството си в Плевен.

Слави ТрифоновПрипомняме, че преди време Слави имаше връзка с танцьорката Мартина Огнянова и психоложката Магдалена Ангелова, пише blitz.bg.

По-рано днес Бойко Борисов призова колегата си политик Слави Трифонов да поеме отговорност.

„Виждам огромна безотговорност от другите политически партии. След като похарчихме 150-160 милиона, изпитват неудовлетворено желание за нови избори. С удоволствие ще се явим и на такива. Но да допуснем какъв е ефектът от това – освен парите и времето, които ще се загубят, Европа работи по планове за възстановяване след пандемията, която не е отшумяла“, добави премиерът.

Слави Трифонов„Тези, които са анти-ГЕРБ, имат прекрасна възможност да направят 200 гласа. Ако не го направят, това означават, че искат да хвърлят държавата в хаос. Това, мили опоненти, ще се върне с обратен знак на изборите”, категоричен бе той, отбелязва nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар