Хороскоп за 7 април, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Ден за полезна работа. Ще имате прогрес в доста начинания и ще се справите с проблеми, които дълго са ви задържали на едно място. Не са изключени приятни изненади. За някои, този ден ще е свързан с интересни запознанства. Ще срещнете човек, който ще играе важна роля в живота ви.

ТЕЛЕЦ

По-голямата част от деня ще е успешна. Ще завършите стари проекти и ще получите отговор на въпроси, които доста време са ви мъчили. Вечерта са възможни някакви неприятности. Не преживявайте досадните недоразумения и гледайте по-оптимистично на живота.

БЛИЗНАЦИ

Ден за делова работа и търсене на съюзници. Хора, за които се слушали много добри неща, ще ви предложат подкрепа. Ще имате интересни идеи за бизнес. Някои от вас ще разберат как да увеличат доходите си и да укрепят позициите си. Внимателни сте с хората около вас и те ви отвръщат със същото.

РАК

Очаквайте събития, които трудно ще може да оцените правилно. Трябва ви повече време, за да се ориентирате. Ако се стремите към финансово благополучие, съсредоточете се върху идеи, които допълнително ще увеличат доходите ви или ще ви дадат шанс да направите изгодни сделки.

ЛЪВ

Откриват се нови възможности и перспективи. Действайте решително, постарайте се да не изпуснете шансовете си. Не са изключени напрегнати моменти или начало на конкурентна борба, в която няма да ви е лесно да победите. Може да се занимавате с няколко неща едновременно, и то без грешки.

ДЕВА

Днес сте заредени с ентусиазъм. Колкото и прегради се появяват по пътя ви, вие ще ги преодолеете с лекота. Околните ще бъдат възхитени от вашата енергия. Вероятно е начало на нови отношения. Отначало ще бъдат делови, но с времето постепенно ще се превърнат в романтични.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар