Уличиха Златка Райкова в страшна шашма

Половинката на Джизъса изпраща пратките от името на физическо лице
0

Половинката на Джизъса изпраща пратките от името на физическо лице

Плеймейтката Златка Райкова, по-известна като Русата Златка, бе уличена в страшна шашма.

Клиентка на известната блондинка се оплака от облеклото, което нашумялата блондинка продава в своя онлайн магазин.

Златка Райкова
Половинката на Джизъса изпраща пратките от името на физическо лице

Влогърката Златена Енчева направи видео с покупките си от сайта на плеймейтката. Освен, че установи твърде ниското качество на продукцията, тя намекна и за сериозни финансови злоупотреби от страна на дружеството на половинката на Благо Джизъса, пише „Хотнюз“.

Енчева описа подробно преживяването си с марката на Златка Райкова и отсече, че не е доволна от качеството на дрехите. Оказа се, че половинката на Джизъса изпраща пратките от името на физическо лице, а не от името на фирма.

Така се цели укриване на доходи – в случая Златка Райкова не плаща 20% ДДС, както и 10% данък върху приходите. Явно любимата на Благо Джизъса трупа сериозни суми, но не плаща данъци за продажбите си, защото е намерила няколко клети жени, които да разпращат продукцията от нейно име.

Те дори не подозират, че могат да си навлекат сериозни законови проблеми. Най-вероятно всеки момент НАП ще се сезира и ще направи обстойна проверка на блондинката. Според запознати, тя може сериозно да закъса заради проявения тарикатлък.

Както „Уикенд” писа наскоро, оборотите на Райкова надхвърлят 150 000 лева месечно. Повече от очевидно е обаче, че тя си спестява плащането на дължимите данъци в колосални размери. „Защо приходната агенция не се заеме по-сериозно с нея и не провери за какво става дума? Явно си имаме нова измамница от ранга на Мегз”, изумени са в шоу средите, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.