Тъжната история на Алегра Версаче – принцесата на модата за която славата е кошмар!

Гласувайте за статията

Алегра Версаче — тъжната принцеса на модата, чийто свят рухна заради славата

Противоречията на семейството й белязаха 20-ти век, но това й струва скъпо. Алегра Версаче стана милионерка само на 11 години, но плати прескъпо за това.

Семейство Версаче отдавна е известно с многобройните си противоречия. Всички са чували за Донатела и Джани Версаче, но много малко се знае за наследницата на тази модна империя.

След убийството на Джани, сестра му Донатела пое управлението на компанията, но той остави 50% от дяловете си в модната къща на племенницата си Алегра. На 18-годишна възраст Алегра стана мултимилионерка, притежаваща модна империя на стойност 800 милиона долара. Тя обаче беше едно много нещастно момиче. Парите не само не й донесоха щастие, но и едва не я убиха.

През 2010 г. Алегра е принудена да се бори за живота си, защото тежи само 32 килограма. Тя прекара години наред в болнично и домашно лечение, което е много трудно да се издържи.

„Дъщеря ми е в много тежко състояние. Тя страда от тежка форма на анорексия от години и всички сме много притеснени. Лекарите правят всичко възможно, за да й помогнат“, каза тогава Донатела, разкривайки, че Алегра се храни с тръби.

Убийството на Джани Версаче, трънливият избор на Донатела и нестабилната наследница, страдаща от анорексия, съставляват тъжната житейска история на семейство Версаче. В продължение на десетилетия те бяха придружени от голяма слава, но и от още по-голяма трагедия. Дъщерята на Донатела Алегра Версаче страда от много тежка форма на анорексия и въпреки че има милиарди, тя е много нещастна.

Въпреки че много тийнейджърки мечтаят за парите и модната марка, която притежава Алегра, за нея да носи толкова известна фамилия е кошмар.

„Предпочитам анонимността. Известно време работех с неизвестни италиански дизайнери, помагах в организирането на модни ревюта, реклама, помагах и в творческа работа.

Алегра Версаче - сн. You Tube

Алегра Версаче – сн. You Tube

Но най-хубавото беше, че съм никоя! Те ми плащаха малко, но от тях научих много, чувствах се свободна и ме следяха фотографи на всеки ъгъл“, каза Алегра за италианската „Република“ преди пет години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар