Йелена Карлеуша пак скочи на Цеца: Бабче, гледай си плетките и внучето!

Гласувайте за статията

Йелена Карлеуша скочи на Цеца

Враждата между Цеца Величкович и Йелена Карлеуша не е от вчера. Двете певици се карат и съдят от години, но наскоро сръбската Андреа захапа Величкович доста остро.

Повод този път беше пост на Йелена по повод новината, че Цеца е жури в „Звездите на гранд“. Шоуто за таланти събира много млади звезди от Сърбия и им дава възможност да станат популярни. Неотдавна обаче, певицата е дисквалифицирала един от участниците заради обидни постове по нейн адрес. А именно подигравателно послание от страна на Йелена, в което тя й пише „Бабке, гледай си плетките и внука“.

Медиите съобщиха, че дисквалифицираният кандидат от „Звездите на гранд“ е записал песен в Белград с личната помощ на една от най-отявлените противнички на Цеца Ражнатович. Нещо, което е в разрез с правилата. Ваня Кнежевич, която предизвика много шум, след като публикува обидно съдържание от пост на Йелена Карлеушаа в „Instagram Story“.

Що се отнася до Цеца, Ражнатович се радва на всеки ден в компанията на внука си. И след като се сдоби с първия си внук от сина си Велко, тя е на седмото небе. И като щастлива баба постоянно публикува снимки и видеоклипове на внука си в своя профил в Instagram. Феновете харесаха и последните два видеоклипа, където в първия Желко спи в кошче, докато баба му кара колело.

По всичко изглежда, че и отношенията й с младото й гадже са нормални. Въпреки че Богдан като бизнесмен със собствен бар в Белград е изправен пред сериозна финансова криза, това не влияе на връзката му с Цеца. Предвид рестриктивните мерки заради пандемията от ковид, неговата последна изява е обява за протест в Инстаграм. Той призова всички затворени и блокирани от мерките, да излязат на протест в Белград. И да изразят вота си срещу решението на правителството на Сърбия да блокира всичко.

Йелена Карлеуша пак захапа Цеца сн. Инстаграм

Йелена Карлеуша пак захапа Цеца сн. Инстаграм

Що се отнася до връзката му с певицата, там засега всичко е наред.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар