Паник атаки измъчват Мария Бакалова

Гласувайте за статията

Мария Бакалова се оплаква от паник атаки

Мария Бакалова сподели, че страда от паник атаки. Тя разкри, че „сърцето й е биело като полудяло“ по време на скандалната й сцена с Руди Джулиани, която изигра в „Борат 2“.

24-годишната актриса участва заедно със Саша Барън Коен в скандалното комедийно продължение като Тутар Сагдиева, дъщерята на алтер егото на Саша, Борат Сагдиев, и си спомня как е била полудяла от страх, докато се е представяла като журналистка на срещата с Джулиани.

Пред „Дейли Мейл“ тя сподели, че дори е успяла да чуе как сърцето й бие като лудо.

Мария Бакалова се оплаква от паник атаки

Мария Бакалова се оплаква от паник атаки

„Той беше адвокат на президента, а тези хора обикновено са много умни. Не съм сигурна, че го видях по начина, по който го видяха всички останали. Саша се криеше в килера, опитвайки се да спаси дъщеря си – но той спаси мен, Мария! Като продуцент и като създател, той ми е учител и ангел-хранител.“, споделя още Бакалова.

Тя не крие, че ролята на Тутар е била истинско предизвикателство за нея. Актрисата споделя, че е получавала паник атаки преди всяка сцена.

Тя не крие, че е имала малко опит в работата по комедийни проекти и в началото й е било много трудно.

Бакалова допълни, цитирана от Марица.бг, че повечето от ролите, които играе, са силно драматични – от тийнейджърска бременност до самоубийство.

„Комедията не беше моето нещо.“, категорична е тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар