Вижте племенницата на Бойко Борисов, която предизвика истински фурор в САЩ (Снимки)

Гласувайте за статията

Племенницата на Бойко Борисов се радва на небивал успех в САЩ

племенницата на Бойко Борисов – Мария се радва на небивал успех зад граница. Тя е сред малкото български гении, завършили един от най-престижните университети в света – „Харвард“.

В момента младата дама се изявява като компютърен специалист и работи заедно със създателя на най-успешната социална мрежа фейсбук – Марк Зукърбърг.

Мария е само на 25 години. Тя не крие, че бюрото й е до това на милиардера Зукърбърг.

Младата дама живее и се труди в Ню Йорк, където е централата на компанията.

Племенницата на Бойко Борисов заминава за Щатите, след като през 2014 г. завършва Американския колеж в София. Приета е веднага в „Харвард“, а първоначалната ѝ идея е да следва медицина там. Но още през първата година решава да смени попрището.

До поста си в голямата социална мрежа тя стига още по време на следването си, като първоначално се присъединява в екипа като стажант.

„Всеки, който работи в компанията, може да отиде и да зададе какъвто въпрос иска на Марк – за решенията, които се вземат в компанията, и дори лични въпроси за неговата дъщеря Макс и съпругата му“, споделя в едно от своите интервюта Мария.

Племенницата на Бойко Борисов с успешна кариера в САЩВсъщност тя е племенница на бившата съпруга на Бойко Борисов – д-р Стела Костова, която също живее в Америка. Мария е дъщеря на нейната сестра Петя, която също е лекарка, но работи в България.

Племенницата на Борисов не е пропуснала нито един важен повод за семейството, въпреки че от години живее зад граница, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар