Силвия Кацарова изобщо не се появи в "Капките"!

Защо Силвия Кацарова я няма на сцената на "Като две капки вода" се превърна в по-важен въпрос от този кой ще спечели поредното издание на шоуто. Миналата вечер естрадната лъвица трябваше да подкрепи с Васил Найденов младата изпълнителка Михаела Маринова, за да може тя да се въплъти в нейния образ от култовия дует в естрадата. [caption id="attachment_662491" align="aligncenter" width="223"]Силвия Кацарова Силвия Кацарова не се появи в шоуто[/caption] Това обаче не се случи. Даже песента, с която Михаела трябваше да се представи бе подменена с "Болката отляво", която е част от соловия репертоар на Кеца. Тъй като парчето има версия и с Мария Илиева в лайв от музикални награди на БГ Радио преди години, дуетът беше изфабрикуван изкуствено и подмени образа на Кацарова с този на Илиева.

Заместничката също не присъстваше в залата, от която излъчват Капките, но по обясними причини. Тези дни Мария обяви публично, че е бременна и чака втора рожба, като в момента предимно пребивава на американска земя.

Предполага се, че всички обявени са уговорени предварително и потвърдили, за да няма гафове като този. Уви, обаче ситуацията явно е друга и касае права и финансови уговорки, смятат едни. Източници пък твърдят, че Силвия Кацарова не е влязла в дует с младата си колежка, тъй като била в провинцията. Тази причина обаче звучи не дотам логична, ако все пак предварително е говорено с естрадната звезда и тя е дала съгласието да се включи в шоуто на Нова телевизия на 5 април. Близки до Кацарова не скриха вероятността Силвия да се притеснява от ситуацията с Ковид и да е предпочела да не поема ангажимента от страха си да не пипне коварния вирус. "Все пак е на възраст и е нормално да се пази повече", коментират в средите. Затова пък Кеца не отказа поканата и излезе на сцената с гласовитата Маринова. Неотдавна изпълнителката на "Големият кораб минава" се прибра от почивка в Парагвай, но едва ли е под карантина, тъй като миналата седмица гостува в предаването на Гала "На кафе". Източник: hotnews.bg