Джил Байдън шашна с вулгарни чорапи (Вижте как се издокара първата дама на САЩ – Снимки)

Гласувайте за статията

Първата дама на САЩ лъсна с чорапи като на порно звезда

Облеклото на Джил Байдън, съпругата на  на американския президент  предизвика бурни спорове в социалните мрежи. Според Independent дискусията се е състояла в Twitter.

Джил Байдън излезе от самолета с черен блейзър, с пола над коляното, мрежести чорапи и боти на висок ток. Така първата дама се появи на летището, слизайки от Air Force One след завръщането си от Калифорния. Вниманието на потребителите беше привлечено от чорапите на госпожа Байдън, които започнаха да се обсъждат в социалните мрежи.

Първата дама на САЩ скандализира с чорапи като на порно звезда
Снимка: elle.ru

Според някои първата дама на САЩ демонстрира добър вкус и задава нови модни тенденции. Те изразиха надежда, че Джил Байдън по-често ще радва американците с нови модни образи.

Няма как да не отбележим, че за годините си мадам Байдън има перфектни крака

Други потребители обаче смятат избора на съпругата на президента за крайно неподходящ и я осъждат, че е избрала чорапи, които не отговарят на нейния статус и възраст. Според тях 69-годишната съпруга на президента не трябва да носи такива дрехи. Някои дори сравняват първата дама с проститутка и призовават нейният стилист да бъде уволнен. Те споделха мнение също, че първата дама за радост не е оголила гърдите си, както обичаше да прави нейната предшественичка Мелания Тръмп, предават от elle.ru.

 

.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар