Фънки забърка нов скандал в „Капките“ Преглеждания: 1414

Вече преминава всякакви граници
0
Оценете този post

Вече преминава всякакви граници

Димитър Ковачев, по-известен като Фънки забърка поредния грандиозен скандал в „Като две капки вода“.

Той не спира да дразни зрителите на шоуто за имитации и да доказва, че мястото му в журито не е по заслуги и трябва час по-скоро да напусне формата.

Фънки
Вече преминава всякакви граници

Под прицела на Фънки минаха много популярни звезди, сред които и участници в шоуто. Сега е взел на мушка фолк певицата Камелия. Нарече я „дъждовен червей“, което разгневи многобройните почитатели на изпълнителката.

Коментарът му бе по повод имитацията на Поли Генова, която трябваше да влезе в образа на своята колежка от фолка и да изпълни вечния й хит „Луда по тебе“.
Фънки за пореден път забрави каква е работата на журито. Така вместо да оценява доколко е успешна самата имитация, той реши отново да изрази озлоблението си към лекия жанр.

Сравнението, което направи между фолк певицата и дъждовен червей, вбеси зрителите на шоуто и най-вече почитателите на блондинката.
Припомняме, че подобно пренебрежение се случи и при имитацията на Рафи в образа на Азис. Краля на фолка не си замълча и сложи на мястото некомпетентното жури.

Фънки вбесява зрителите и със системните гаври, които си прави с най-голямата ни певица Лили Иванова. Той умишлено сменя ударението на нейната фамилия и открито пренебрегва успехите й, принизявайки я много ниско.

„Не му прави чест да се подиграва с доказани имена с много почитатели. Той кой е?! Добре, че е Халваджиян да го дундуркат толкова време, че да вземе и той някой лев и да види телевизионен ефир“, гневят се в мрежата, отбелязва show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.