Митьо Очите разпредели наследството

Гласувайте за статията
Голямата щерка на Митьо Очите – Станислава, получи тайните сметки, малката пое такситата

Операция по разпределяне на наслодството е стартирал наркобосът Димитър Желязков – Митьо Очите – пише в. „Уикенд“. С помощта на адвокати и доверени посредници несебърският Ал Капоне започва прехвърляне на натрупаните пари и бизнес на свои роднини. Повод е съвет от журналисти, които обясняват на Желязков, че шансовете скоро да излезе на свобода са минимални. Заради солидното му досие се очаква присъдата на Митьо Очите като шеф на организирана престъпна група да е минимум 10 години затвор. Нещата се ускоряват още повече, след като мафиотът е повален от коронавируса, а състоянието му седмици наред е изключително тежко – отбелязва изданието.

Централна роля в преразпределението на наследството има голямата дъщеря на Митьо Очите – Станислава. Чрез доверени адвокати наркобосът й предава прекият контрол върху скритите в чужбина банкови сметки на името на офшорни компании. Станислава Желязкова е и човекът, който след ареста на Желязков ръководи престъпната му империя. Тя лично контролира наказателните бригади в Слънчев бряг и Несебър, прибира наложената такса спокойствие и надзирава лейтенантите на боса, отговарящи за дрога и проституция.

Митьо Очите поверява бизнес отговорности и на малката си дъщеря Ивелина. Веднага след завършване на средното си образование през 2018 г. щерката на Желязков се сдоби със своя фирма. На нея е поверен фамилният бизнес с такситата.

Станислава наследи сметките на баща си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар