Спас Делев се жени в храма на Ванга! (още подробности)

Спас Делев се жени за Паолина Павлова в храма на Ванга
0

Спас Делев вдига сватба!

Спас Делев стяга голяма сватба в храма на Ванга край Рупите. Церемонията е предвидена за това лято, ако епидемичните мерки го позволяват. Нападателят се сгоди преди няколко месеца за своята половинка Паолина Павлова.

Спас Делев
Спас Делев се жени за Паолина Павлова в храма на Ванга

Чаровната брюнетка е от Ботевград, но в момента живее в Кърджали заедно със Спас. Учила е администрация и управление в УНСС. Признава, че обича да пътува. Футболистът упорито я крие от публичното пространство. Пред приятелки обаче тя вече се е похвалила за предстоящата сватба.

Двамата са заедно от години. Талантът и половинката му обичат често да посещават църквата „Света Петка Българска“ в непосредствена близост до къщата на пророчицата Ванга. Според поверието венчаните там никога не се разделят. Футболистът дори е забелязван да се моли там преди важни мачове на националния отбор.

Делев е категоричен, че най-накрая е намерил любовта на живота си. Заедно се грижат за малко кученце от породата йоркширски териер, с което той я изненада като подарък наскоро. Голаджията никога не е криел любовта си към животните.

По време на карантината през миналата година, когато първенството бе прекъснато, той поддържаше форма в родната си къща с друг свой домашен любимец с много по-внушителни размери. Родителите на Спас вече са одобрили бъдещата си снаха. Той смени доста гаджета преди да срещне Паолина.

Най-дълго време прекара с юношеската си любов Стефани Чергова. След това през леглото му мина палавата фенка на левски Аксения, заради която Спас отказа трансфер в Русия навремето. Близо година беше и с Мис Стара Загора 2012 Стела Колева, пише вестник България днес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.