Лъсна голямата тайна на Йозджан Дениз

Гласувайте за статията

Дълго време пазели връзката в тайна

Голямата тайна на турския актьор Йозджан Дениз видя бял свят.

Турските медии разказват за пластичната операция, която актьорът претърпял в младостта си, но не обича да говори за нея .

Тогава Йозджан Дениз прекроява носа си и коригира скулите си.
Известно е, че той е перфекционист и иска да бъде идеален във всичко. Може би именно този факт изиграва роля при вземането на решение за пластична операция.

Йозджан Дениз

Дълго време пазели връзката в тайна

Напоследък турският елит активно обсъжда новата връзка на актьора. Както по-рано съобщиха таблоидите, Дениз се влюби в иранската дизайнерка Самар Дадгар. Тя е на 26 години и лично е потвърдила новината пред пресата.

Въпреки факта, че известният актьор не обича да говори за личните отношения, журналистите все пак успяха да разберат някои подробности за новата му любима.
Романът между дизайнерката и Йозджан Дениз започнал миналото лято по време на снимките на новия му проект, озаглавен „Толкова дълго те чаках“.

Двойката дълго време пазела връзката в тайна, но след като се уверили в сериозността на чувствата, спрели да я крият.
Момичето покорило актьора със своята гъвкавост, ерудиция и страст към приключенията.

Според близки приятели, Самар е много необичаен човек. Тя е импулсивна, но в същото време и нежна. „С нея никога не е скучно. Тя е толкова различна, но винаги от положителната страна!“, казват за младата красавица хора от нейното обкръжение.

Засега Йозджан не бърза да прави изявления за връзката.
Припомняме, че към момента се води дело за попечителството на сина му, заведено от бившата му съпруга Фейза Актан. Тя възнамерява не само да поеме грижите за детето, но и да изпрати актьора в затвора, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар