Принцеса Даяна станала жертва на изключително жесток заговор Преглеждания: 1792

Неин близък приятел твърди, че Башир е замесен в трагедията
0
Оценете този post

Неин близък приятел твърди, че Башир е замесен в трагедията

Новите разкрития за принцеса Даяна, които видяха бял свят доказват за пореден път, че тя е живяла в истински ад.

Миналата есен по-малкият брат на принцеса Даяна обвини BBC в нарушаване на етиката, записвайки скандално интервю с медията.

принцеса Даяна
Неин близък приятел твърди, че Башир е замесен в трагедията

Чарлз Спенсър каза, че журналистът Мартин Башир е фалшифицирал документи и е подхранвал вярванията на лейди Ди относно изневярата на принц Чарлз и масиран заговор срещу нея в кралското семейство.

Вътрешно разследване разкри, че Башир е показал на принцесата на Уелс изфабрикувани документи. В тях се твърдяло, че бавачката на Уилям и Хари – Тиги Леге-Бърк, е забременяла от Чарлз и се е отървала от бебето.

Това убедило принцеса Даяна, че съпругът ѝ я иска мъртва, за да се ожени за любовницата си.
Според „Дейли Мейл“ принцесата била толкова убедена в бременността на бавачката, че Робърт Фелоус (частният секретар на кралица Елизабет и зет на Даяна), започнал да разследва ситуацията.

Отбелязва се, че на едно от партитата лейди Ди се приближила до Тиги и „изсъскала“: „Толкова съжалявам за вашето бебе“.

Служители на BBC заявиха, че Мартин Башир няма да коментира ситуацията, докато разследването не приключи. В началото на март британските правоохранителни органи обявиха, че няма да образуват наказателно дело по обвиненията на Чарлз Спенсър.

След излизането на резонансното интервю, кралица Елизабет помолила Даяна и Чарлз официално да разтрогнат брака. Припомняме, че двамата се разделиха през 1992 г.
Една година след развода принцесата на Уелс загина при автомобилна катастрофа в Париж. Нейният близък приятел е сигурен, че Башир е замесен в трагедията, пише „Тялото.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.