Гала отново уреди Стефан в телевизията

Гласувайте за статията

Любимият на Гала е на ново работно място

Мъжът на Гала – Стефан Николов, отново се завърна в телевизията. Но този път той не е част от екипа на Нова тв, а от този на телевизия „Българе”, където води собствено предаване.

Заплатата му като водещ за едночасовото токшоу веднъж седмично, излъчвано с повторения, е 2000 лв., пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд”. Всъщност заплащането не било от съществено значение за амбициозния Стефан, който единствено копнее за изява в телевизионен ефир.

Носи се упорит слух, че Гала винаги му е търсила публични изяви и сега го е уредила на нова работа.

Вероятно пандемията е нанесла щети на неговия бизнес. Преди 2 години той закупи 800 кошера пчели. Стефан планираше до 5 години те да станат 3000.

Шефът на тв „Българе” Христо Димитров и неговият ансамбъл неведнъж са били гости в „На кафе”. Преди 2 години Димитров създаде телевизия, която е насочена към българския фолклор, традиции, история, дух и култура.

„Далеч не мисля, че станах ко водещ при Гала. Поканата дойде от страна на нейните продуценти. Някои казват, че Гала ме е набутала – аз не виждам никакво уреждане, въртя се на сериозен шиш“, така пчеларят отговори на слуховете, че Гала го е уредила в Нова тв.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар