Двойка изхвърча от „Един за друг“ заради огромна шашма

0

С четири гласа в своя полза напред в предаването продължиха Здравка и Мирослав

Един от участниците в риалити формата „Един за друг“ е направил опит да излъже продукцията и останалите участници по брутален начин.

Това е в пълен разрез с правилата на формата. Поради тази причина се е наложило двойката да бъдат наказани.

"Един за друг"
Деница и Николай изхвърчаха от „Вилата на любовта“ с орезилени имена

Заради наглостта на един от участниците, останалите се обърнаха срещу двойката и те изхвърчаха от „Вилата на любовта“ с орезилени имена. Освен това лошият пример идва от семейството, което постоянно претендираше за висок морал.

Деница и Николай се сбогуваха с най-романтичната надпревара в родния ефир „Един за друг“. До номинация за семейството се стигна след груба грешка и нарушение на правилата от страна на Николай по време на играта за двойки. В нея участниците трябваше да познаят нагласите във вилата на любовта.

С четири гласа в своя полза напред в предаването продължиха Здравка и Мирослав. През тази седмица те добавиха нула лева към общата си сметка. Въпреки това получиха шанса да се борят за победата в следващите предизвикателства.

„Ние се включихме в предаването, заради приключението и възможността да преживеем нещо ново. Беше ни интересно, видяхме много. Пожелаваме на всички да бъдат доблестни“, сподели Деница.

От своя страна Николай със сълзи на очите отправи лично послание към всеки от мъжете в предаването.

„Вашата любовна партия продължава на дъската на живота. Пожелавам ви да я играете с много разум и сърце. Бяхте сплотен и мотивиран отбор, и убедихте всички, че разликата във възрастта няма никакво значение. Или с други думи – една двойка събрала се на границата показа, че за любовта граници няма“, обърна се към Деница и Николай водещият на предаването Емил Чолаков, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.