Йозджан Дениз води тежка съдебна битка

Гласувайте за статията

Очевидно битката ще бъде дълга и тежка

В последно време съдебните драми на звездата Йозджан Дениз отново са тема №1 в турските медии.

Екранният Фарук Боран от „Завинаги“ се е явил на съдебно заседание за попечителството на своя невръстен син.

Йозджан Дениз

Очевидно битката ще бъде дълга и тежка

Магистратите ще трябва да решат съдбата на 3-годишното момченце. Бившата съпруга на Йозджан Дениз – красавицата Фейза Актан, настоява да му бъдат отнети родителските права. Припомняме, че двамата са разведени от 2019 г. След любовното фиаско обаче, те не спират да се оплюват и ругаят публично. На първото от серията съдебни дела, които очакват Дениз, той се явил заедно с по-големия си брат Ерджан.

Бившата му изгора Фейза пък взела за подкрепление кака си. Съдът изслушал цели 6 свидетели. Въпреки това не могъл да вземе категорично решение и насрочил нова дата за делото.

Наскоро бившата съпруга на актьора заяви, че Дениз е нарушил последните членове от наказателния кодекс: „умишлено телесно увреждане“, „ограничаване на свободата“, „обида“, „заплахи“.
Тя също подаде жалба срещу действията на брата на Йозджан – Ерджан Дениз за „нарушаване на неприкосновеността на жилищата“, „обида“, „заплахи“, „обида към държавни институции и органи“.

Моделката обяви, че по време на брака си с екранния Фарук от „Завинаги“ многократно е ставала жертва на изневери от страна на мъжа си. Йозджан й е изневерявал с бившата му приятелка Бусе Нарджъ.
Фейза разкри още, че е била принуждавана със сила от него да се откаже от попечителството над 3-годишния им син Кузей, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар