Росен Плевнелиев яхна джип за 200 бона

Гласувайте за статията
Росен Плевнелиев шпори из софийските улици с БМВ Х7

Няма криза за Росен Плевнелиев! – пише в. „Уикенд“. Бившият държавен глава се е обзавел с последен модел джип БМВ Х7 – отбелязва изданието. Мъжът на Деси Банова е видян в центъра на София гордо да шофира новата си лъскава придобивка.

Проверка на вестника показа, че колата струва над 200 000 лева и около 100 души в България имат честта да притежават луксозния джип. Возилото е чисто ново и Плевнелиев все още му се радва като малко дете на шоколадово яйце. Експрезидентът сам шофира мощната кола, която е достатъчно голяма, че да побере цялото му семейство.

Росен Плевнелиев и бившата синоптичка Деси Банова имат общо четири деца. Те са родители на общото им отроче Йоан. Блондинката има от предишната си връзка дъщеря Йоана, а политикът има батковците Асен и Павел, които са от бившата му жена Юлияна. Именно многолюдната челяд наложила покупката на голям семеен автомобил, който да е поне 7-местен.

Доскоро бившият президент нямаше своя кола, а използваше лимузина и шофьор на НСО, които му се полагат до живот. От няколко години Плевнелиев се радва на истинска семейна идилия. Лятото фамилията обича да отдъхва в имението му в Гърция. За пътуването им обаче е необходим голям и сигурен автомобил и те вече го имат.

Плевнелиев и Деси се радват на нова придобивка

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар