Гала уреди Стефан с предаване (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Стефан на Гала води шоу в кабеларка за 2 бона заплата

Мъжът на Гала – Стефан Николов, отново е на екран. Оказва се, че житейската половинка на водещата в „На кафе“ е в екипа на телевизия „Българе“, където има собствено предаване с името „Без политика“.

Заплата

Заплатата му като водещ за едночасовото токшоу веднъж седмично, излъчвано с повторения, е 2000 лв., научи „Уикенд“. Всъщност заплащането не било от съществено значение за амбициозния Стефан, който откакто е половинка на Гала, драпа да е на малкия екран.

Гала винаги му е търсила публични изяви и сега също тя го е уредила с новата му работа, говори се упорито в медийното пространство. Вероятно пандемията от Ковид-19 се е отразила върху бизнеса му мед.

Бизнес

Преди 2 години той закупи 800 кошера, а плановете му бяха до 5 години да станат 3000. Шефът на тв „Българе“ Христо Димитров и неговият ансамбъл неведнъж са били гости на жена му в „На кафе“. Преди 2 години  Димитров създаде телевизия, която е насочена към българския фолклор, традиции, история, дух и култура.

Ководещ при Гала

Стефан не само участваше във  „ВИП Брадър“, но доста време партнираше на Гала в „На кафе“. Първите дни Николов цъфна в ефира на Нова тв като неин ководещ и се чувстваше неловко и видимо притеснен. Впоследствие обаче притеснението му внезапно изчезна и той се почувства в свои води.

„Далеч не мисля, че станах ководещ при Гала. Поканата дойде от страна на нейните продуценти. Някои казват, че Гала ме е набутала – аз не виждам никакво уреждане, въртя се на сериозен шиш. Те изненадаха и мен, и нея с тази покана, която дойде 2 дни преди старта на предаването.

Приех, защото обичам рискови предизвикателства, в които имам кратък срок за вземане на решения“, баламосваше за екранния си дебют преди 3 години зрителите Стефан, който рязко вдигна стандарта си на живот, след като се залюби с блондинката.

Присъствието му на малкия екран обаче разгневяваше почитателите на сутрешното предаване, които задръстваха с негативни коментари по негов адрес интернет форумите. Те се изнервяха от лошата артикулация на Стефан. Дразнеха се, че той се чувства като у дома си и се вихри рано сутрин, прекъсвайки водещата с нелепи коментари и забележки.

След свалянето му от ефир през 2018-та година, ководещи на Гала станаха панелистите Кристина Патрашкова, Ева Веселинова, Юлиан Константинов, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда, които разведриха скучната атмосфера.

Миналата есен Ева и Илиян отпаднаха от панела, а мястото им заеха синоптичките Гергана Малкоданска и Никол Станкулова. В екипа се включиха писателят Георги Блажев и актьорът Дарин Ангелов.

Добилият покрай Гала популярност Стефан не издържа дълго без тв изява и се намърда в „Българе“. Първият му гост в едночасото петъчно ток шоу бе Христо Димитров – хореограф и продуцент на ансамбъл „Българе“ и председател на сдружение „Гражданска позиция“.

Гала уреди Стефан с предаване сн. Инстаграм

Гала уреди Стефан с предаване сн. Инстаграм

Мъжът на Гала си бъбреше със собственика на телевизията на „ти“, демонстрирайки приятелската си близост с него. Втори му гостува Юлиян Ангелов – кандидат за народен представител от листите на ВМРО, в третото предаване на Стефан на 26-ти март вечерта политическите си амбиции разкри друг кандидат за депутат от ВМРО – финансовият анализатор Кузман Илиев, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар