Ани Салич показа дома си (Снимки)

Гласувайте за статията

Ани Салич показа дома, в който живее

Публична тайна е, че Ани живее в пернишкото село Рударци. В последните години той се превърна в една от най-желаните локации за покупка на имот сред родните ВИП-ове.

Въпреки това проблемите с водата и електроснабдяването все още не са решени.

Новинарката се сдобила с апетитен парцел в Рударци още по време на брака си с тв продуцента Бранко Салич, с когото са разделени от няколко години. Тогава двамата решили да заложат на сглобяема къща от американски тип, въпреки възможностите си.

След развода журналистката избрала да остане да обитава вилата в Рударци заедно с двете си деца – Лазар и Хана. До ден днешен тя живее там. Ежедневно новинарката пътува до работното си място. Но въпреки това не е склонна да се откаже от спокойствие на живота на село.

Водещата живее заедно със своята майка Златка, която се пенсионира преждевременно преди доста години. Възрастната жена й в помага в грижите за дома и децата.

Зад къщата се издига планински склон, а пред нея има лятна веранда и двор, в който журналистката отглежда цветя, храсти и райграс.

От снимките става ясно, че обзавеждането е изключително семпло. Ани разчита на камина на дърва за отоплението на дома си, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар