Любимата на Милен Цветков с трогателен жест в негова памет

Гласувайте за статията

Последната жена в живота на Милен Цветков направи трогателен жест в негова памет

Милена Иванова – последната жена до покойния журналист Милен Цветков, написа книга за него, узна HotArena.

Творбата на нумероложката е озаглавена „379 дни с Милен Цветков“. Книгата излиза на пазара на 15 април – почти година след трагичната гибел на Цветков.

Милена събира сили след загубата му и решава да увековечи тяхната голяма любов в книга. Редакцията е дело на продуцента и журналист

Георги Тошев.

Ето какво споделя той:

„Тази книга е разказ за Милен. Субективен, личен поглед на жената до него в последните му години тук. Срещнах се с Милена след смъртта на Милен. Тя разказ тяхната красива история. Милен сподели с мен за Милена два месеца преди да си тръгне. Нарече я „голямата ми любов“. Беше искрен!“, пише Хотарена.

На последния помен на Цветков, Милена почете паметта му с пост в мрежата.

„Шест месеца без теб, любими! Зная, че сега се усмихваш от Царството Небесно, виждаш всичко и знаеш, че преминаването от тленно към нетленно не е най-голямата загуба в живота. По-голямата загуба е това, което умира в нас, докато сме живи, забравяйки да бъдем добри, любящи и смирени… Милен Цветков, Ти си Истината, на която ме научи… Любовта, която ми показа, и Пътят, който начерта! Целувам те, любов моя! Благодаря ти за споделените мигове. Светъл път на душата ти!“, написа тя в профила си в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар