Актрисата сподели най-голямата си драма, която никога не успя да забрави

62-годишната Шарън Стоун реши да направи шокиращо признание. Тя разказа за ситуацията, която й се случи преди много години, но все още от време на време се появява в паметта й, предизвиквайки неприятни емоции.

Звездата от „Първичен инстинкт” призна, че можела да стане майка на 18 години. На тази възраст момичето забременяло от любимия си. Според Шарън тогава тя все още не е била достатъчно просветена по въпросите на интимния живот и контрацепцията и следователно всичко се е случило бързо и неочаквано.

По това време Шарън живее със семейството си в един от провинциалните градове в Пенсилвания. Страхувала се е някой от нейните приятели или познати да не разбере за нейното положение. За това решава да направи аборт. Стоун помолила любимия си да я заведе в съседния щат Охайо, където лекарите извършиха съответната процедура. [caption id="attachment_662117" align="aligncenter" width="370"]Шарън Стоун крие таен аборт с десетилетия (Всичко за голямата й драма) Актрисата и до днес съжалява за аборта от преди 44 години[/caption] „Седях в стаята си и кървех няколко дни. Бях слаба и много уплашена. Това беше моята тайна, която не исках да разказвам “, споделя спомените си Шарън в интервю за The Sun.

Звездата призна, че искала да забрави тази драма като лош сън. Събрала всички кървави чаршафи и дори дрехите, с които била облечена, когато разбрала за бременността си и изгорила всичко, обещавайки си да изтрие травматичния период от паметта си, но не успя да го направи до края, предават от graziamagazine.ru.