Вярвате ли, че е на 77?! Небахат Чехре изуми с младежка визия на рождения си ден (Снимки)

Гласувайте за статията

Небахат Чехре стана на 77, не могат да повярват, че остарява

Тези дни актрисата Небахат Чехре навърши 77 години. Звездната актриса от „Великолепният век“, „Забраненият плод“ и незабравимата Валиде султан от „Кьосем“, тези дни стана с още една година по-голяма. Със сигурност не можем да кажем, че остарява, тъй като изглежда забележително.

За това свидетелстват и снимки от социалните мрежи с нейни приятелки. Една от най-близките й дружки — Берен Саат, не пропусна да я уважи за празника.

Тя написа емоционално послание в социалните мрежи, в което сподели подробности около предстоящия празник. В пожеланията си Берен използва фрази от един от общите им филми „Забраненият плод“, в които й припомни най-култови моменти от филма, в който двете играеха.

„Иска ми се да не бях живяла през тази година“, „Ти си Бихтер! Не бъди глупава!“, пише актрисата.

Двете приятелки отдавна са спрягани за едни от най-близките в шоу средите. Малцина твърдят, че звездното им приятелство може да бъде разрушено. Небахат признава, че на нейната възраст най-голямото й щастие е, че е успяла да изиграе ролята на госпожа Нихал, както и тази на Валиде султан в „Кьосем“. И там отново да играе в компанията на своята млада приятелка — Берен.

Самата Берен Саат не пропусна да отбележи 77-ия рожден ден на своята колежка с култови снимки на двете. На тях актрисите се усмихват и са по-щастливи от всякога. Близостта между двете е очевидна, а актрисата признава, че е научила много за киното и живота под прожекторите в компанията на по-зрялата си колежка.

Небахат Чехре - просто неостаряваща сн. Инстаграм

Небахат Чехре – просто неостаряваща сн. Инстаграм

Въпреки че Небахат Чере навлезе в златната си възраст, тя изглежда просто неостаряваща. И малцина могат да повярват, че наистина гони 80-те. Тайната на звездата за перфектна форма е „да правиш това, което обичаш, да мислиш позитивно и в най-трудните ситуации и никога да не се отказваш. И най-вече да обичаш себе си, за да бъдеш щастлива“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар