Вярвате ли, че е на 77?! Небахат Чехре изуми с младежка визия на рождения си ден (Снимки)

0

Небахат Чехре стана на 77, не могат да повярват, че остарява

Тези дни актрисата Небахат Чехре навърши 77 години. Звездната актриса от „Великолепният век“, „Забраненият плод“ и незабравимата Валиде султан от „Кьосем“, тези дни стана с още една година по-голяма. Със сигурност не можем да кажем, че остарява, тъй като изглежда забележително.

За това свидетелстват и снимки от социалните мрежи с нейни приятелки. Една от най-близките й дружки — Берен Саат, не пропусна да я уважи за празника.

Тя написа емоционално послание в социалните мрежи, в което сподели подробности около предстоящия празник. В пожеланията си Берен използва фрази от един от общите им филми „Забраненият плод“, в които й припомни най-култови моменти от филма, в който двете играеха.

„Иска ми се да не бях живяла през тази година“, „Ти си Бихтер! Не бъди глупава!“, пише актрисата.

Двете приятелки отдавна са спрягани за едни от най-близките в шоу средите. Малцина твърдят, че звездното им приятелство може да бъде разрушено. Небахат признава, че на нейната възраст най-голямото й щастие е, че е успяла да изиграе ролята на госпожа Нихал, както и тази на Валиде султан в „Кьосем“. И там отново да играе в компанията на своята млада приятелка — Берен.

Самата Берен Саат не пропусна да отбележи 77-ия рожден ден на своята колежка с култови снимки на двете. На тях актрисите се усмихват и са по-щастливи от всякога. Близостта между двете е очевидна, а актрисата признава, че е научила много за киното и живота под прожекторите в компанията на по-зрялата си колежка.

Небахат Чехре - просто неостаряваща сн. Инстаграм
Небахат Чехре – просто неостаряваща сн. Инстаграм

Въпреки че Небахат Чере навлезе в златната си възраст, тя изглежда просто неостаряваща. И малцина могат да повярват, че наистина гони 80-те. Тайната на звездата за перфектна форма е „да правиш това, което обичаш, да мислиш позитивно и в най-трудните ситуации и никога да не се отказваш. И най-вече да обичаш себе си, за да бъдеш щастлива“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.