Софи Маринова ще е под карантина 15 дни заради положителен тест за Ковид-19

Софи Маринова проговори за борбата с коронавируса. "Не знам от къде съм се заразила, нали казваш, че по въздуха се предава... Добре съм, направих си снимка на белите дробове, пуснах си изследвания и всичко е нормално. Всяка седмица преди да отидем на репетиции в "Капките" ни правят тест и този път излезе положителен. Лекарката ми изписа хапчета, 15 дни съм под карантина вкъщи, но не е нещо да ми е зле. Такова куче като мен не мре!", казва Софи, пише show.blitz.bg.

За скандала между Фънки и Азис

Маринова коментира и скандала, който се заформи между Фънки и Азис, в последния лайф на "Като две капки вода". "Не обръщам внимание на такива неща, но гледах предаването и видях самия скандал. Много мило ми стана от думите на Азис, прав е! Но мисля, че Фънки си взе поука, стана му неудобно от забележката на Азис. Той е много чувствителен и не го поднесе като караница, а много възпитано му обясни и видяхте, че накрая си наведе главата и млъкна", споделя Софи. Маринова не крие, че гледа изпълненията си на запис и много се критикува. "Връщам ги на запис и много се критикувам, смея се сама на себе си. Добре че са Гринго и Лоренцо покрай мен, за да ми дават кураж, защото аз много се критикувам. Все намирам грешки в пеенето, във визията...", казва поп фолк изпълнителката.

За локдауна и стоенето без работа

Софи разкри и как й се отразява последния локдаун и стоенето без работа вече повече от година. "Всички бизнеси по целия свят са зле. Колелото е спряло на фалит, на финиш и не се върти изобщо. Добре че Гринго е до мен, знаеш, че се занимава с коли. Крепим положението, плащаме сметки, но от никъде не идват пари. Мога да говоря за нашия музикалния бизнес, защото от друго не разбирам. Гонят ни да си плащаме данъците, да сме изрядни, пък никакви пари не ни отпуснаха. [caption id="attachment_662005" align="aligncenter" width="254"]Софи Маринова е под карантина 15 дни след положителен тест за коронавирус сн. Инстаграм Софи Маринова е под карантина 15 дни след положителен тест за коронавирус сн. Инстаграм[/caption] Ще пием по една студена вода. В България е малко "направи си сам, за да оцелееш". Дано по-скоро се махне тая гадост, че да живеем спокойно, да си работим, да си изкарваме пари", заявява Маринова.