Разкриха кой е обсъждал цвета на кожата на сина на Меган Маркъл и Хари (Вижте тук)

Разкриха кой се е притеснявал от цвета на кожата на сина на Меган Маркъл и Хари сн. YouTube
0

Стана ясно кой се е притеснявал от цвета на кожата на сина на Меган Маркъл и Хари

На 7-ми март Меган Маркъл разкри пред Опра Унфри, че висш член на кралското семейство се е притеснявал от цвета на кожата на сина й Арчи. Лейди Колин Кембъл (Lady C) твърди, че източник от двореца й е изяснил самоличността на члена на кралското семейство, който е направил коментар за цвета на кожата на Арчи, детето на Меган и Хари преди раждането му, но настоява, че целият епизод е бил недоразумение, информира „Дейли Стар“.

Припомняме, че Меган разказа в интервю пред известната американска водеща Опра Уинфри, че важен член на кралското семейство е попитал принц Хари за това какъв ще бъде цветът на кожата на Арчи.

Опра по-късно запита принц Хари за това кой член на семейството му е направил коментара. Херцогът на Съсекс отказа да разкрие кой е питал за Арчи по време на интервюто за CBS, но по-късно е пояснил пред водещата, че това не са били кралицата или принц Филип.

Лейди Колин Кембъл, която се омъжи и след това се разведе с лорд Колин Айвър Кембъл, най-младия син на единадесетия херцог на Аргайл, твърди, че източник от двореца й е разкрил самоличността на мистериозния питащ за цвета на кожата на Арчи.

Принцеса Ан

Лейди С, която е написала няколко книги за кралското семейство, включително една за Меган и Хари е заявила, че лицето, което принц Хари и Меган Маркъл не са поискали да споменат, е принцеса Ан, дъщерята на кралицата.

Лейди С обаче е побързала да уточни, че разговорът всъщност е изваден от контекста. Тя твърди, че източникът й от двореца и е казал, че притеснението на принцеса Ан е било свързано с американската култура на Меган, а не с цвета на кожата, предават от blitz.bg.

Позовавайки се на член на кралския кръг, Лейди С твърди: „Нямало е притеснения относно цвета на Меган. Принцеса Ан с основание се е притеснявала, че ако бракът продължи и имат деца, ще възникнат огромни проблеми, не заради цвета на кожата на Меган, а заради нейната неспособност да оцени културните различия и да уважава институцията и семейството, свързано с брака й“.

Припомняме, че в изявление, публикувано от Бъкингамския дворец, Нейно Величество заяви: „Цялото семейство е тъжно да научи пълната степен на това колко предизвикателни са били последните няколко години за Хари и Меган“.

Разкриха кой се е притеснявал от цвета на кожата на сина на Меган Маркъл и Хари сн. YouTube
Разкриха кой се е притеснявал от цвета на кожата на сина на Меган Маркъл и Хари сн. YouTube

„Отнасяме се със загриженост към повдигнатите въпроси, особено тези за расата. Те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат много обичани членове на семейството“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.