Рачков си навлече гнева на зрителите

Гласувайте за статията

 Димитър Рачков си навлече гнева на зрителите с новото си шоу

Любимецът на зрителите стъпи накриво. С поредната си шега той си навлече куп гневни коментари.

Зрителите са възмутени от поведението му. Поводът за това е заигравка с едно от най-красивите любовни стихотворения – „Прощално“ на Никола Вапцаров. Това е основната дискусия, която буквално взриви социалните мрежи след третото издание на „Забраненото шоу на Рачков“.

Но не по-малко скандален е и парадоксът, в който е замесена и бившата му любима Мария Игнатова. Зрители забелязаха също, че Рачков взаимства от предаването „Папараци“, на което водеща е Игнатова. По време на гостуването на Васил Найденов в студиото, бургазлията си позволи лирично отклонение, като изрецитира с патос любими текстове от песните на Кеца. Точно това прави редовно и ководещият на Игнатова – Даниел Пеев-Дънди.

Това означава, че все пак комикът гледа шоуто на бившата си изгора, коментират зрители в мрежата.
Нямаше нищо изтънчено в гаврата, която Рачков си позволи с едно от двете предсмъртни стихотворения на Вапцаров. Скечът беше част от вечната тема „София срещу провинцията“. Комикът бе поканил в шоуто си двама рапъри – софиянеца Бат Венци и варненеца 100 кила, които влязоха в своеобразен рап батъл.

Зрителите забелязват, че любимецът им копира идеи и то на конкурентната Нова тв, пише Марица.бг, позовавайки се на „ПИК“. Например, култовата баба Дешка. Определено с поведението си Рачков не прави добро впечатление.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар