Илиана Раева с разтърсваща изповед за битката си с коронавируса

Гласувайте за статията

Илиана Раева проговори за битката си с коронавируса

Илиана Раева проговори за своята 20-дневна тежка борба с COVID-19. В мрежата сподели, че цялото й семейство е минало през заразата, включително и малкото ѝ внуче.

Раева изказва своята огромна благодарност към  доктор кап. Людмил Караканов!

„Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми ми даваше всекидневна вяра, че ще успея да се справя. Беше тежко…“, споделя Раева.

Тя допълва, че в такъв момент подкрепата е най-важна.

„Благодаря ви, колеги, момичета!!! Благодаря за изключителната подкрепа. Болестта е ужасна…. Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неутрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени.
Благодаря на чуждестранните ми колеги за подкрепата“, пише още бившата грация, цитирана от БЛИЦ.

„Нека нямаме съмнения, че този вирус е категоричен факт, с който трябва да се внимава и да се справим. Повярвайте, коварен е, тежко е… семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми… бебето…
Да уважаваме и даваме дължимото на ангелите – нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните!“, пише още Раева.
„Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. д-р Караканов.
Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си!
Бог да ни пази всички и нашите ангели – докторите!
Огромно благодаря за вниманието и подкрепата по време на боледуването ми!“, гласи още постът на президента на Българската федерация по художествена гимнастика.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар