Наследникът на Корнелия Нинова получава космическа заплата в САЩ Преглеждания: 2541

0
Оценете този post

Наследникът на Корнелия Нинова забрави за България

Единственият син на Корнелия Нинова – Рафаел живее в Калифорния. Той работи в един най-престижните университети за гении в цял свят, част от Бръшляновата лига – „Станфорд“.

Съвсем скоро Рафи се присъединил към екипа от изследователи, като се занимавал с проучвания в сферата на машинното обучение и изкуствения интелект.

Наследникът на социалистката се изявява и като асистент-учител. Веднъж седмично той чете лекции пред студенти.

27-годишният Рафаел получава и солидна заплата за труда си, която е около 74 хиляди долара, равняващи се на 122 хиляди лева годишно. Това показва проучване в американски интернет портал за възнаграждения, пише РЕТРО.

На новата си длъжност синът на Нинова работи с интернационален екип и колеги от всякакви държави. Любопитна подробност е, че е конкурент с друг ВИП наследник, а именно сина на Цецка Цачева – Румен Данговски, който пък прави разработки за изкуствения интелект в Масачузетския технологичен институт. В живота Рафи и Румен са приятели още от гимназията.

Дълго време наследникът на Нинова се изявяваше като финансов анализатор в една от най-могъщите банки в света „Голдман Сакс“ и делеше офис с изтъкнати имена като бившия председател на Еврокомисията Жозе Мануел Барозу.

В елитния квартал „Манхатън“ той живее в съседство с дъщерята на Доналд Тръмп – Иванка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.