Тайна сватба в „Бригада нов дом“

Гласувайте за статията

Тайна сватба в екипа на „Бригада нов дом“

Любимецът на зрителите на „Бригада нов дом“ Влад Караджов мина под венчилото. Най-известният строител у нас вдигна тайна сватба.

Интересното е, че венчавката наистина е била тайна и дори младоженката Цветелина Димитрова не подозирала за нея.

Караджов, който ремонтира из основи домовете на хора с тежки съдби, намира любовта си именно в предаването. И въпреки че името на майстора неведнъж бе свързвано с това на водещата Мария Силвестър, Влади опроверга слуховете. Макар дамата, завладяла сърцето му, да не е синеоката Мария, тя е също част от предаването.

Цветелина Димитрова е продуцент на „Бригада нов дом“. Именно на снимачната площадка започва връзката й с Влади. Двамата започват плахо отношенията си, тъй като имат деца от предишните си връзки. Но чувствата им надделяват.

Предложението за брак дошло миналото лято край брега на морето. Венчавката става факт преди няколко дни.

„За тези, на които не им се чете – омъжих се. Изненадващо. Демек Влади ме изненада. Изненадващо станах булка, казах „Да“ и се целунахме. Но не и неочаквано. Това е накратко. Дългата история. Дана и Коцето (кумовете) не могат да си дойдат това лято… После нямаше къде. После имаше 100 други неща. Влади предложи преди време… Да подпишем в общината и после, когато можем, да има сватба. След консултация с астролог му предложих 18 март, защото била най-подходяща, а той подскочи като ужилен. Врачки били. Отряза ме зловещо, аз пък се фръцнах. Скандалче-две и темата приключи“, споделя щастливата младоженка.

Тя сподели, че двамата са си казали „Да“ пред столичния кмет.

Победителката от втори сезон на „Мастършеф“ Севда Димитрова е кума на младоженците, пише Хотарена, позовавайки се  на „България Днес“.

Пожелаваме дълъг и щастлив семеен живот на семейство Караджови!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар