Ирина Тенчева преживява същински ужас заради коронавируса Преглеждания: 1673

0
Оценете този post

Ирина Тенчева проплака

Ирина Тенчева преминава през ада заради коронавируса. Вече трети ден е тя се бори с коварната инфекция. Блондинката е на легло.

Подобно на много други популярни личности, тя също реши да сподели с многото си последователи в мрежата как се развива при нея заболяването.

В мрежата тя споделя за първата тежка нощ, която е изкарала. Вчера Тенчева сподели снимка, на която е с абокат на ръката и разкрива, че борбата продължава, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

„Ковид ми показва колко невероятни места по и в тялото ми могат да болят по най-различен начин. Изобретателен е Творецът… Правих изследвания, вливания, промени в лечението… И това не е всичко… но нямам сили да пиша“, споделя Ирина Тенчева.

Пожелаваме й бързо оздравяване!

 

Бившата тв водеща често пуска лайфове, по време на които готви заедно със своите последователи. Ирина натрупа огромна фен маса именно благодарение на тези свои филмчета.

Както вече стана ясно, половинката на Иван Христов възнамерява да издаде кулинарна книга. До скоро Ирина само загатваше за подобна идея, но сега реализацията й вече е в процес.

Тя обеща на последователите си, че още през септември книгата ще бъде факт, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.