Андреа разкри истината за отношенията си с Кобрата

Гласувайте за статията

Андреа проговори за Кобрата

Андреа разкри какво се случва между нея и Кобрата. Тя заяви, че няма нищо общо с него.

От месеци се носят спекулации, относно отношенията й с боксьора. Но истината най-накрая излезе наяве. Любовта между Андреа и Кубрат вече е в историята заедно с плановете им за общо съжителство и деца.

„Да, искам да имам дете! Разбира се, от подходящия човек, а не с някой, за когото думата семейство няма значение. За съжаление, има хора, които търсят просто жена като един вид сурогатство. Като че имат нужда просто да се размножават. Аз не съм живяла в такова семейство и съм възпитана по друг начин“, споделя Андреа.

Според слуховете една от причините за краха на 13-годишната им връзка им е липсата на наследник.

Пред „България днес“ изпълнителката отговори на въпроса дали нейната песен „Егоист“ е посветена на Кобрата.

„Когато егоизмът мине всякакви нормални граници, до такава степен, че да малтретираш хората около себе си. Мисля, че мога да нарека тези хора духовни джуджета“, отговаря Андреа.

Покрай мача на Пулев с Антъни Джошуа блондинката беше неотлъчно до бившата си изгора, като му засвидетелства подкрепата си. Звездите направиха рекламна фотосесия във Врана, а Андреа замина с боксьора за Лондон, за да гледа мача на живо. Но към днешна дата тя е категорична, че двамата нямат нищо общо, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар