Азис разочарова почитателите си

От един месец Азис е в дъното на класацията в шоуто за имитации "Като две капки вода". Заради пандемията от Ковид-19 фолк изпълнителят няма никакви други изяви, но въпреки това се е спазарил за най-висок хонорар от всички участници - около 40 000 лв. Така по ирония на съдбата най-скъпоплатеният изпълнител в "Капките" е с най-слабите имитации и логично получава най-нисък брой точки и от журито, и от зрителите.

Гневни коментари

"Нещо му е изчезнал гласа", "Направо е като сменен - какво става? Сигурни ли сте, че това е той?", "Не разбирам защо толкова зле пее? Напук ли го прави?", избухнаха с гневни коментари в социалните мрежи зрители на шоуто, които забелязаха, че певецът нито се забавлява, нито има каквото и да било желание за победа. Лежерното му представяне и несериозното отношение към превъплъщенията в забавното предаване озадачиха и разгневиха почитателите му, които недоумяват какво се случва с него. За разлика от други формати, където Азис показва най-доброто от артистичните си и вокални умения и се превръща във всеобщ любимец, в "Капките" изобщо не се вълнува от представянето си. В последното предаване звездата от Костинброд трябваше да имитира диско кралицата на 80-те и 90-те Сандра, но изпълнението му беше доста слабо. "Не мога да разбера какво става с Азис този сезон. Имам усещането, че този човек си е загубил гласа. Днес беше гротеска, направо неудобен и за гледане, и за слушане", палят се в интернет зрители на шоуто след имитацията му на Сандра. Несериозното му представяне не остана незабелязано и от гост журито Тончо Токмакчиев. "Сандра беше мечтата на всеки тираджия едно време. Аз проследих цялата твоя изява от самото ти начало. По-сериозно! Искам по-сериозно да се отнасяш. Внимавай, Василе! Това е толкова лесно за пеене за теб, това е ясно. Малко повече старание полагай!", не на шега го скастри Тончо и назидателно му размаха пръст. Гримьорите и стилистите на шоуто също отнесоха критики, че вместо да му помогнат да се доближи до образите, които прави, те също не се стараели. "Азис май не знае къде се намира изобщо. Много несериозно се отнася към цялото шоу. Пълна пародия!", "Защо така тази година Азис въобще не е в час? Нито пеенето му е пеене, нито сценичното му представяне е на ниво. Жалко, защо се е съгласил да участва, ако не е бил готов. Имам чувството, че се отнася несериозно и с доза лигавене към образите , които трябва да представи. Това е неуважение и към публиката, а и към шоуто", са само част от негативните коментари в официалния профил на "Капките" във Фейсбук.

Защита

Заклетите почитатели на чалга краля обаче го защитават, че виновни за калпавите му изпълнения са неподходящите образи, които му се падат от бутона на късмета. Някои дори подозират, че срещу певеца има заговор да го закопаят с неподходящи за темперамента му образи, писа "Уикенд". [caption id="attachment_661680" align="aligncenter" width="268"]Азис разочарова феновете си в "Като две капки вода" сн. Инстаграм Азис разочарова феновете си в "Като две капки вода" сн. Инстаграм[/caption] Пред екипа на предаването Азис споделил, че изобщо не е в настроение по време на репетициите и снимките, тъй като имал сериозни лични проблеми. Баща му Троян влязъл в болница и притеснен за здравето му, певецът не се представял на ниво, предават от hotarena.net.