Ева Веселинова се подготвя за раждането

Гласувайте за статията
Ева Веселинова продължава упорито да крие кой е таткото

Броени дни остават до момента, когато Ева Веселинова ще види децата си за първи път – пише в. „Уикенд“.Бившата панелистка от сутрешното шоу „На кафе“ очаква близнаци и вече навлезе в последните седмици от бременността си. Очаква се бебетата да се появят на бял свят съвсем скоро, а блондинката се подготвя, стягайки багажа си за родилното – отбелязва изданието.

„Срещата с мъниците ми все повече наближава и аз подготвям чантата си за болницата, за да съм спокойна и готова за този така важен момент“ – коментира Ева Веселинова в социалната мрежа. Тя вече е избрала дата, на която да роди, а преди това се е консултирала с астролог, за да разбере кога ще е най-подходящо да стане майка според влиянията на звездите.

Ева Веселинова така и не разкри кой е бащата на бебетата й. Говори се, ча таткото е доста по-възрастен заможен грък, с когото тя поддържа интимни отношения от години. Според слухове, тиражирани в публичното пространство, анонимният за широката публика баровец преди време купил просторен апартамент на изгората си в елитен столичен квартал. Според някои той от години бил разведен и дори се радвал на внучета. Предполага се, че заради смущавашата възрастова разлика Ева не иска да го показва.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар