Анджелина Джоли мълчи след обвиненията срещу Брад Пит за насилие

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли не се отказва от обвиненията срещу Брад Пит

Актрисата Анджелина Джоли не се е отказала от обвиненията срещу съпруга си Брад Пит. Актрисата заяви, че е готова да представи доказателства за физическо и вербално насилие от негова страна. И то по време на брака им. Повод за тези изказвания стана влошаването на процеса за попечителство върху децата. Шансовете за успех на Брад се бяха повишили, но дни преди финала, Анджи пусна страховита новина в медиите.

Според адвокатите на актьора, за да го злепостави публично.

„Брад се покая за греховете си. Той призна пред обществото, че е имал проблеми с дрогата и алкохола, но вече се справя с тях. Никой в Холивуд нито веднъж не го е залавял да предизвиква скандали, или да шофира в пияно състояние. Той сам призна, че има проблеми и работи за тяхното решаване. Опитът на Анджелина Джоли да го дискредитира преди финала на делото, показва само едно — че тя се страхува, че съдията няма да я подкрепи“, заяви един от адвокатите на актьора.

 

Самата Анджелина запази мълчание. Преди дни тя обяви пред съда, че е готова да покаже пълни доказателства за злоупотребите от страна на Брад, спрямо нея и децата. „Имаме възможност да предоставим не само показания, но и доказателства за домашно насилие от негова страна. И вербално, и физическо“, заяви актрисата.

Брад и Анджелина се разделиха през 2016-та година, но разводът им продължава. Въпреки че се водят свободни един от друг, актьорите продължават да воюват за децата си. Актрисата иска пълно попечителство, а Брад отказва да отстъпи родителските си права.

Анджелина Джоли мълчи след обвиненията срещу Брад Пит сн. Инстаграм

Анджелина Джоли мълчи след обвиненията срещу Брад Пит сн. You Tube

Мнозина обаче не вярват на обвиненията й в насилие. С изключение на инцидент в Ню Орлиънс дни след сватбата им във Франция. Тогава актьорът, видимо пиян, крещеше на съпругата си, дърпаше блузата й и очевидно имаше сериозен спор между тях. По-късно Анджелина отрече да е имало проблеми. „Всички двойки се карат. И на нас ни се случва понякога“, каза тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар