Герасим Георгиев-Геро хапва като за двама (Вижте тук)

Геро хапва като за двама сн. hotarena.net
0

Геро се раздвоява между работата си в „Като две капки вода“ и Народния театър

Водещият на „Като две капки вода“ Герасим Георгиев-Геро се раздвоява между работата си в шоуто за имитации и Народния театър. 46-годишният актьор работи много, но и си похапва за двама, установиха папараците на „Уикенд“.

Преди няколко дни колоритният Геро бе забелязан да крачи към Военния театър с папка под мишница. Надписът върху нея „Нова земя“ издаваше, че в нея е пиесата „Нова земя“. Това е последното представление по едноименния велик роман на Иван Вазов в имперската трупа.

Геро играе в постановката, като съвсем логично е разпределен в ролята на Боримечката. В момента актьорът е под пара и усилено репетира, тъй като премиерата на постановката е планирана за 28-ми април.

На път за Народния театър Геро мина през ресторанта на Шеф Виктор Ангелов на ул. „Г. С. Раковски“. Актьорът поръча да му сложат храна за вкъщи в голям хартиен плик. Обедното меню на Геро включи пилешка супа, три кюфтета, две наденички, порция пържени картофки, две питки от пълнозърнесто брашно и малка бутилка с минерална вода.

Пухкавият актьор, който от години се бори с наднорменото тегло след тежка катастрофа, все пак се ограничи от лакомствата. Въпреки многобройните сладки изкушения в ресторанта, Геро отказа да вземе десерт.

С пълна торба с обяд, водещият продължи в посока Театъра на Армията. Там звездата на комедията „Полицаите от края на града“ видя свои млади колеги да пушат и спря, за да издими един фас заедно с тях. Актьорът побъбри десети минути с младоците и продължи по „Раковски“.

Геро хапва като за двама сн. hotarena.net
Геро хапва като за двама сн. hotarena.net

Геро се  размина на тротоара с шефа на военния театър Мирослав Пашов и двамата се спряха, за да си поговорят. За разлика от Герасим Георгиев, театралният директор бе взел всички мерки и носеше предпазна маска срещу Ковид-19 дори на открито, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.