Дядото на Шарън Стоун я изнасилвал като малка (Вижте шокиращото признание на актрисата)

Гласувайте за статията

Дядото на 15-годишната Шарън я малтретирал сексуално, посягал и на сестра й

Шарън Стоун крие живот, който не е бил толкова съвършен на младини. Холивудската актриса отвори душата си в биографията си и разкри трудни и тежки моменти от миналото си, за които е мислила от десетилетия дали да сподели с обществеността.

Легендарната американска актриса Шарън Стоун (63) разкри шокиращи подробности от живота си в мемоарите си. В откровеното си  признание носителката на Оскар твърди, че тя и сестра й са били сексуално малтретирани от дядо им.

Актрисата е била изнасилена, когато е била на 15 години.

„Със сестра ми се мислихме дълго време, така че в крайна сметка решихме заедно да представим тази ужасна история на обществеността. Разговаряхме с майка ми и в началото тя се държеше много смело, а след разговора тя ми написа писмо, в което ми каза, че е много объркана. „Тя беше шокирана от това, но след разговор със сестра ми тя започна да приема, че това наистина се случи„, каза Шарън със сълзи в очите в интервю за NYT.

Майката на актрисата я поздрави за смелостта да каже истината в мемоарите си
Снимка: Инстаграм

Споменатите мемоари трябва да видят бял свят на 30 март с подробности за малтретирането, и как след това актрисата е оцеляла. Източник, близък до Шарън, обаче казва, че отношението на дядо й към нея е оставило последици за психиката й завинаги.

Освен това книгата разглежда и двата й развода и живота, който е претърпяла след инсулта през 2001 година. Въпросът, който тя задава в книгата, също е: „каква е реалната цена на славата“? , предават от hashtag.mk.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар