Синът на Джена с приказно пари за 4-тия си рожден ден

Фолк изпълнителката Джена е една от родните знаменитости, която е пример и в личен план за майка и съпруга. От любовта им със Атанас Стоев-младши се ражда синът им Атанас III. Преди два дни малчуганът отпразнува четвъртия си рожден ден, а гордата му майка сподели пред "Телеграф" как са празнували.

Рожден ден

"Чакахме рождения ден с голямо нетърпение. Миналата година бяхме планирали отново голямо парти, както и тази година, но не се получи. Втори път ни се случва пандемията да хване неговия рожден ден, но не ни пречи, не ни действа на настроението, защото сме отново цялото семейство. Той получи прекрасни подаръци. Много бе щастлив, темата на празника беше Бен 10, всичко в зелено (смее се). Така че той като има усмивка на лицето, ние сме още по-щастливи и от него. Важното е, че сме здрави", категорична е изпълнителката.

Щастливи мигове

В личен план гласовита брюнетка определя раждането на сина си като един от най-щастливите си мигове. Другият е запознанството с баща му - съпруга й Атанас. "Откакто съм майка, започна може би най-хубавата част от моя живот. Първият момент беше, когато срещнах Наско и когато се ожених за него. Тогава за пръв път се почувствах като разцъфнало цвете. И после, като се роди малкият, животът ми се преобърна... бях много щастлива, че той ме направи майка. Чувството да отглеждаш дете, да възпитаваш, да даваш от себе си, да се чувстваш полезен на природата... някак си изпълнявам моя дълг като жена и като човек. Това ме кара да се чувствам прекрасно", с умиление говори за любимите си мъже певицата. Джена използва свободното време покрай пандемията, за да учи сина си да свири на пианото. На нас ни e интересно дали малкият е наследил таланта на родителите и ще става музикант, а Джена е лаконична: "Не съм от родителите, които имат такива амбиции и казват той ще стане еди-какъв си. Моля се на Бог да го пази да бъде жив и здрав. Уча го да се моли. Да има добра душа, да развива човещината. А пък вече какво ще се случи, един бог знае. Има талант в него, чувам го, че е музикален. Пее му се, свири му се, много добре имитира. [caption id="attachment_661522" align="aligncenter" width="236"]Джена учи сина си да се моли сн. Инстаграм Джена учи сина си да се моли сн. Инстаграм[/caption] Баща му го учи да свири на барабани. С лекота се получава това да повтаря след него. Интересно му е, когато слуша дядовците си - те и двамата са акордеонисти", разказва Джена, предават от hotarena.net.