Бруклин Бекъм и Никола Пелц шокираха феновете си с нестандартни огърлици (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Бруклин Бекъм и Никола Пелц очароваха, но и шокираха феновете си с новите си огърлици

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм Бруклин и годеницата му очароваха (и малко шокираха) почитателите си с нови огърлици, всяка от които е направена от мъдреците на другия. Те споделиха нестандартната демонстрация на любов и привързаност в Инстаграм.

„Направих мъдреците ни на огърлици“, написа годеницата на Бруклин Никола Пелц. „Ти си най-добрият ми приятел“.

Връзката на Бруклин Бекъм и Никола Пелц стана известна през януари миналата година, а през юли младежът предложи брак на приятелката си. 25-годишната Никола Пелц се е съгласила без колебание. Сватбата вероятно ще е през 2022 година, тъй като двете семейства искат пищна церемония, която е невъзможна в условията на пандемия и при спазването на всички наложени мерки.

Подобни украшения, създадени от части от телата на любимите, не са изключение. В миналото, а и до сега, е било много популярно влюбените да съхраняват част от косата на партньора си в медальон с капаче. Неотдавна стана ясно, че приятелят на Меган Фокс носи малко от кръвта й около врата си.

Бруклин Бекъм и годеницата му - Никола Пелц, очароваха, но и шокираха почитателите си с новите си огърлици сн. Инстаграм

Бруклин Бекъм и годеницата му – Никола Пелц, очароваха, но и шокираха почитателите си с новите си огърлици сн. Инстаграм

Най-известните влюбени, които са показвали любовта си по подобен начин, са Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън, предават от ladyzone.bg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Gossip Geek (@thegossipgeekmag)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар