Горещо: Милица Гладнишка с младо гадже, но не иска да чува за брак! (виж тук)

Милица Гладнишка не иска и да чува за сватби и брак
0

Милица Гладнишка не иска и да чува за брак!

Милица Гладнишка крие младо гадже, с когото е щастлива от 8 години. Тайнствеността й е заради притесненията й, че хората ще злословят, тъй като избраникът й е с 10 години по-млад от нея. Затова Гладнишка мълчи за него, а той се познава само с най-близките й приятели.

Милица Гладнишка
Милица Гладнишка не иска и да чува за сватби и брак

Половинката на звездата е неин колега, популярният от дублажите куклен актьор Иван Велчев. Искрата между тях пламва по време на работа.

Двамата участват в детския проетк „Приказки с оркестър“ в зала България, в който актрисата има ролята на разказвача. Покрай работата любовта ги завладява и вече 8 години са неразделни.

Случвало се е да се скарат и тя дори да си събере багажа, но той винаги я кара да премисли, да седнат, да поговорят и да изчистят недоразуменията.

Двамата си пасват перфектно, защото и Иван, също като нея, е нестандартен, весел и музикален, може дори да свири на барабани и акордеон. Въпреки хармонията обаче двамата не мислят за брак.

„Не е нещо, което определя връзката ни. Около нас никой от приятелите ни не е женен. Това ни е на заден план. Още повече, че нашите се разведоха някога, и баба ми го е направила. Не, че ми е нанесло някаква травма, по-скоро ми даде пример, че не искам и на мен това да ми се случва, да живея така“, разсъждава Милица, пише столичен вестник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.